پخش زنده
امروز: -
آغاز فصلِ برداشت گلِ محمدی در روستای منیر آباد شهر درق همواره فضایی معطر و پررونق پدید میآورد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی ، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گرمه گفت: امسال با توجه به بارندگیهای موثر و پراکنش مناسب از هر هکتار باغ گل محمدی با سن ۴ تا ۵ سال، میزان ۳ تا ۴ تن گل محمدی،تر برداشت میگردد که طی پروسه گلابگیری از هر تن گل محمدی ۱۵۰۰ تا ۲۰۰۰ لیتر گلاب مرغوب با درجه کیفیت بسیار بالا تولید میگردد.
نوری افزود: حلقه مفقوده تولید گلاب در شهرستان عدم وجود برند مشخص و خام فروشی است و تمام تلاشمان برای ایجاد برند و معرفی پتانسیل تولید گل محمدی و گلاب مرغوب در شهرستان گرمه است.
وی ادامه داد: حفظ این زنجیره تولید نیازمند ورود سرمایه گذاران به این مبحث یا سرمایه گذاری تولید کننده با توجه به ظرفیت کشت بالا در روستای منیرآباد است.
باغات گل محمدی بعد از گلخانههای گوچک مقیاس در روستای منیرآباد یک شاخص معرفی روستا در حوزه تولید و گردشگری روستایی است.